Tak já bych to zhodnotil (sobotu) navíc i z audio hlediska

Věž perfektní, naprosto nechápu jak to s těma volačkama mohl dávat. HeliCzech nakonec dostal volačky Heli1 - Heli6, což bylo dobře, protože si nedokážu představit, že místo "Heli1 final" zní "Oskar Kilo Oskar Juliet Bravo final"

Vyskytly se i hlášky, při kterých osoby mající scanner vybuchli smíchy a ty nemající jej na ně koukali, jestli se nezbláznili. Nejlepší byla:
Provoz 3: Na dráze mezi C a D leží padák.
Věž: Tak jej prosím vezměte.
Provoz 3: Nevíte, ke komu patří?
věž: Pokud k němu není přivázaný parašutista, tak nevíme

Opět břitký byl Orange, přijde mi stejně jak minulý rok, když Kryštofa letícího primár do Bílovce(tuším) během jeho display okřikoval na frekvenci "Stop Talking"

Z displayů zaujala Alca (jejíž pilot má mimochodem výbornou přezdívku, doufám že ví, co znamená v překladu), kterou bychpo těch Gripenech a ostatních ...nech běžně ignoroval, ale včera zapůsobila

Jako nevhodný prostředek na dny nato se pak ukázaly i ultralajty, které plánovaly odlety kolem 16(?), ale neměli kvůli displayům šanci. Nakonec udělali štrůdl na D, odkud startovali ve směru 22(!) s typickým voláním věže "První éro na D, lineup and TO, Tango dejte."
No prostě fajné.
Jedinou smutnou tečkou byl opět Kryštof, jako poslední letící éro před vyhlášením konců dnů NATO do Sedlnic.
PS: Já byl ten cyp (zmíněno někde dříve) co jel po 58 tam i zpátky. Tam to bylo relativně ok, ale řeknu Vám, zpátky to bylo maso. A řeknu Vám i proč.
Já chápu, že dostat několik tisíc aut v jednu chvíli z parkoviště jedním výjezdem je problém. A kurňa přemýšlet by se u toho mohlo.
Jestli prostě parkoviště vypadá takhle:
xxxxxxxxooo
xxxxxxxxooo
xxxxxxxxooo
xxxxxxxxooo
Přičemž existují dva proudy aut (jeden z "x", jeden z "o"), které se sjíždějí do jednoho, tak je jasné, že nemůžu pouště oba proudy rovnoměrně na střídačku, nedej bože abych preferoval proud "o", jak se včera dělo. To je pak fakt NATO dát pořadatelům to dělo. A když tam po mě borec potom ještě pokřikoval "tak dělej, jeď" tak sem skoro lezl z auta

PS 2: Ty vole ten Harrier - kdo předtím něco takového dřív neviděl, tak zíral a nechápal

Třeba já. Několik slabších jedinců potom i tleskalo