Uff, toho je ...

Kamyl píše:
Yany píše:
á budu na letišťu od středy do pondělí (já vím sem úchyl

)
A co ja na tom uchylneho? Sak ja tez od stredy do pondelka...

Toš vy ste 2 uchylaci a uchylujete spolu

To je davno zname !
EASY píše:
engin píše:
K tomu šumu - to je jasné že nic nechytíš, když nic nevysílají

To není non-stop provoz jak rádio

ty vole ty seš extremní kokot

apropo - oni fakt nevysílají nepřetržitě???????

Ty, vysílají, ale nikdo to nesmí vědět. Viz:
http://technet.idnes.cz/mysteriozni-rad ... _audio_kuzAle jak sem řek, nikomu ani muk !
Bobika píše:
hmmm toz doufam ze v takovem velkomeste jako je Ova sakra nejaky shop musi byt. S DDAmtekem jsem se se zlou rozloucil protoze dodaci lhuta mesic a neco me fakt ubijela...
Toš ty neznáš správné postupy nakupování na inetu? Objednám, volám, ptám se na dostupnost, nemají na skladě, ruším... a objednám jinde

Já s nimi teda problém neměl, a kdyby sis to rozmyslel a ještě dneska objednal něco co mají (nebo kdekoliv jinde), tak ti to pošlou (ale zavolat jim že to expedují ještě dneska). Jinak ten Damtek nemusíš teda používat k objednávání, jen si tam vyber anténu. Když víš přesně co chceš, shání se to mnohem líp.
Yany píše:
Prosimtě Engin a mi bys tu anténu na chvilec pučil? Též to tudyk v porubě chytám trochu bídně a uvažuju že kůpím něco jak máš ty tak bych zkusil esli to premává ... Já budu na letišťu od středy do pondělí (já vím sem úchyl

) tak že bys mi ju pojčal a na druhý den bych ti ju vrátil jestli budeš za protem šaškovat taky. Po flooru bych ti něgdy kůpil pivo

Toš poščám, když mi přestaneš dávat góly

Ale dám buď ve středu na B-52 nebo Kryštofovi 05, podle toho co bude pozdějc, a vrátíš na flooru, nebo až po víkendu. Nebo se domluvíme na flooru.