..:: LKMT.cz Bórd ::..

Diskuzní plac nejen ostravských spotterů
Právě je 20 čer 2026, 21:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Як я готувала курку в духовці
PříspěvekNapsal: 16 bře 2026, 17:35 
Amatér
Amatér

Зізнаюся чесно, спочатку я боялася готувати курку в духовці. Мені здавалося, що це дуже складно: то курочка буде пересушеною, то вона пригорить зверху, то м'ясо біля кісток залишиться червоним. Я користувалася простими рецептами — простіше й надійніше.

Прорив стався несподівано, коли на порозі з'явилися родичі, а в холодильнику знайшлася тільки одна ціла курка. Почала згадувати кулінарні уроки мами, які десь бачила в кулінарних програмах. Я швидко проглянула різні варіанти приготування, запам'ятала оптимальний час і температуру, чим замаринувати, щоб м'ясо тануло в роті, і як довго тримати в духовці.

Мене найдужче турбувало, чи не пересушу її. Але коли відкрила духовку й побачила ту саму з хрусткою шкіркою, зрозуміла — вийшло! Вона була бездоганною зсередини, прекрасно підсмаженою і неймовірно смачною. Усі були дуже задоволені, а я отримала натхнення готувати далі.

Варто зауважити, на сайті https://yamamashka.khmelnytskyi.ua/ я бачила багато цікавих ідей для маринаду та подачі. З того часу курка в духовці — моя коронна страва, яку я роблю з особливих нагод і без приводу. І найкраще, що духовка робить усе сама, поки духовка творить це кулінарне диво.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]