..:: LKMT.cz Bórd ::..

Diskuzní plac nejen ostravských spotterů
Právě je 20 čer 2026, 23:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Чому я тепер обираю тільки куртки з капюшоном
PříspěvekNapsal: 16 bře 2026, 12:59 
Amatér
Amatér

Колись давно я ставилася скептично до того, навіщо потрібен капюшон на куртці. Він тільки заважав, робив силует важчим, і взагалі — можна скористатися парасолькою. Я купувала виключно моделі з акуратним комірцем, здавалося, що це набагато елегантніше.

Дощова пригода стала поворотною у моєму гардеробі. Я потрапила під зливу за кілька кілометрів від дому, не маючи з собою парасольки, з тоненькою в'язаною шапкою. Довелося тремтіти від холоду в очікуванні автобуса. Саме тоді я з розумінням дивилася на перехожих, які спокійно рухалися далі, захищені капюшоном.

Не відкладаючи в довгу шухляду я зайнялася вибором нового верхнього одягу з капюшоном. Переглянула безліч варіантів, поки не знайшла ту саму — зручну, теплу і несподівано стильну. Шкода, що я не зробила цього раніше, то не морочилася б із парасолькою. Варто зауважити, на сайті https://moetisto.kr.ua/ я бачила багато цікавих моделей, які стануть чудовим придбанням.

З того часу моя куртка з капюшоном — улюблений елемент верхнього одягу. Він захищає від несподіваної зливи і навіть від несподіваної спеки. І я вже не уявляю, як жила без цієї простої, але такої важливої деталі.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]