Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: letiště
PříspěvekNapsal: 24 čer 2012, 17:05 
Offline
Amatér
Amatér

Registrován: 24 čer 2012, 16:58
Příspěvky: 1
Stroj: ryanair
neví někdo s jakeho letiště to líta do bournemonthu ,mám letenku na 29.6 a není uvedeno zda s kopernika nebo noveho terminalu pište na vykycaby@seznam.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: letiště
PříspěvekNapsal: 24 čer 2012, 17:14 
Offline
Trochu se vyzná
Trochu se vyzná

Registrován: 19 lis 2008, 15:27
Příspěvky: 944
Spotting: All
- Nevime jakou spolecnost myslis (Soude tveho profilu Ryanair)
- Hadam ze myslis Wroclaw (Ackoliv sem na 29. nic ve smeru na Bournemouth nenasel)
A mam takovy pocit ze gate se neurcuje tak hodne dopredu.


Naposledy upravil ATR dne 24 čer 2012, 17:27, celkově upraveno 2

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: letiště
PříspěvekNapsal: 24 čer 2012, 17:16 
Offline
Admin

Registrován: 30 kvě 2011, 08:39
Příspěvky: 1781
Bydliště: FR 738, 29A
Spotting: localhost
Stroj: jatra
Ja myslim, ze leti z Wroclawi, tam je jen jedno letiste, takze novy terminal (prinejhorsim se projedes no).


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

cron