Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Zobrazování letadel
PříspěvekNapsal: 25 srp 2009, 23:31 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 13:34
Příspěvky: 1778
Bydliště: Orlová
Spotting: Balkon u mně doma.:) Hlavně na ULLka.
Stroj: Lancair Legacy 2000
EASY píše:
Ono to v tom asi ale nebude, bo to by se pralo jen s jednym compem. Gredymu se to ale pere s kde kym. :cry:


Popravdě řečeno, FSka je zvláštní program, za hodně dávných dob jsme lítali na Emma Field serveru, kde byla kapacita nějakých 20 lidí. Někdy jsme se připojili všici, někdy jenom dva a víc ani pyču. Tak samo to bylo s připojením napřímo, když někdo u sebe založil server. A jeden by nevěřil, ale párkrát se nemohlo připojít více, než dva lidi ani přes Hamachi, což už je co říct. Netroufám si vůbec polemizovat, v čem je zakopaný pes. Kvůli tomuhle jsem začal lítat EVAO, protože tam se připojil každý. Nepodařilo se mi tenhle problém nikdy vyřešit, jelikož mi připadá, že multiplayer má nějaký náhodný generátor průserů. Dodnes mi není jasné, proč jsem se 4x normálně připojil v pěti lidech, ale po šesé dva a už nikdo další. Zkusím něco vygůglit, kdyžtak dám vědět.

_________________

Letu ZDAR!

Obrázek

[b][color=#0040FF]Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zobrazování letadel
PříspěvekNapsal: 26 srp 2009, 00:37 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 01 pro 2008, 11:38
Příspěvky: 428
PPT přesně mi mluvíš z duše. Šak je tu eště kdesik na foru natočene jak sme si s Kamylem a EASYm fajně politali. Žádnu změnu s připojením nebo nastevením netu sem nerobil a včil velky kokot. Já dojdu na kde co, ale na toto jsem krátky. Osobně myslím, že to z FSku nema nic společneho, bo jak se připichnul Kamyl třeba na TS, tuž sem se nedostal ani tam a naopak. V tym připadku bych to viděl na nějaky problem po siti. Osobně mám internet přes O2, celkem velku rychlost, signal dostatečny. Eslik není možne, že tato docela vysrana firma, něma cosik bloknute. Nikdy v minulosti mi to něrobilo take problemy jako včil. Mám ofiko Win XP, mam ho normalně registrovany, a v pohodě mužu stahovat aktualizace. Něvim ktery kokot co porobil, bo sem je musel zablokovat. Duvod: jak sem je postupně instaloval, tuž se mi net začel totalně srať a furt to hlasi chyba serveru DNS, což dle mojeho miněni je totalně zaležitost posrancu u telecomu. Problem je v tym, že ti čuraci ti to garantuju s technicku podporu enem po zastrčku, já to mam po baraku rozvedene wifi. Když jim zavolam ať s tym cosik robja, tuž mi řeknu ať wifi zrušim a pichnu to rovnu do štekru. (při tem mi při pořizeni netu nabidli wifi modem). Já su zase přesvědčeny, že mi to jede vzduchem v pohodě. Parametry komunikace mezi modemem a AP klientem je bez problemu a abych sekal kabely od rodiču ku nam do patra, bych se vysral. Nehledě na to, že moji synci to maju napichle na svuj comp, já na svuj, prostě taka mala domací sit. Jak bych to měl předělavat, tuž mě jebne. Při tym na VATSIMu nebo IVAJO možu letať do aleluja bez problemu. Synci vala online ty jejich sračky...jakesik RPG, strategie a podobne bykarny a žaden problem. Prostě FAK nevim.

_________________
OK-CYP

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zobrazování letadel
PříspěvekNapsal: 26 srp 2009, 16:18 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3156
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
zkus mrcnout sem
http://www.flightsimworld.com/forums/in ... pic=150028
nebo sem: http://205.252.250.26/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?board=Multi
je tam cosi o nastavení a tak. Zřeba něco vyčetš

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zobrazování letadel
PříspěvekNapsal: 23 zář 2009, 21:53 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3156
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
Hufff, tak mam hotový první balíček AI traficu na 7kila. Jak jsme se domluvili LUXAIR, SE, SOUTHWEST, a JÁ (easy) je to po třech variantach z každého modelu. (snad to bude fungovat). má to 6.5mb. Je to pro ty, co s nama budou chtit lítat, aby nás viděli RIGHT. Fčil udělám ještě nějaký úvod na LKMT virtual, hodím to J.REE a možem zas pokračovat.

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zobrazování letadel
PříspěvekNapsal: 25 zář 2009, 20:29 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3156
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
taaak mám 737/800 air europe a..
TO GREEDY - poílám ti tímto způsobem 3X title na ten TVS


[fltsim.0]
title=B737-800 Travel Service - Winglets
[fltsim.1]
title=B737-800 Travel Service - Virtual Cockpit/Winglets
[fltsim.2]
title=B737-800 Travel Service - Virtual Cockpit/Cabin/Winglets

takže 3X stejný zápis a ke každemu jeden "title" DÍK VOLE ;)

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zobrazování letadel
PříspěvekNapsal: 28 zář 2009, 22:43 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3156
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
Kolegové - mulťáci. AI éra se pomalu scházejí, a abychom mohli létat i jínými tipy, udělal jsem seznam latadel, se kterými bude možnos lítat v MP. Časem je možno dodělat i malé éra, ale vychátel jsem z toho, že když poletíme VFR, tak se dá spolknout, že se neuvidíme úpně přesně. Zato při IFR mi přijde blbé, když se vedle vás žene kolegova CESSNA152 rychlostí 0.79 mach ve vyšce 35000stop, přičemž dotyčný letí bulíkem.
Vzhledem k tomu, že nejfrekntovanější je PMDG - to jediné je ve více aerolinkách.
PMDG B737/700 SE, SOUTHWEST, LUXAIR, EASY
PMDG B737/800 TVS, AIR EUROPE
FSS....SAAB340B CCA
F1......ATR72-500 CSA
TU154 CSA
PMDG BEACH 1900C GOAIR Expres
PMDG BEACH 1900D Lufthansa
DA FOKKER70 AUSTRIA

a posledni bude nějaký AIRBUS, podle toho co mi sdělí ENGIN
Zatím jsou hotové bulíky a TU 154.
Potřebuju sehnat AI modely pro SAABa a BEACHe.
Předem upozorňuju, že nevím, jestli to bude všechno korektně fungovat, pak by zbývala jen jedna možnost, nakopírovat místo AI celé modely. FSku tu sice neovlivní, ale přece jen - jsou to velké soubory.

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zobrazování letadel
PříspěvekNapsal: 28 zář 2009, 22:44 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 13:34
Příspěvky: 1778
Bydliště: Orlová
Spotting: Balkon u mně doma.:) Hlavně na ULLka.
Stroj: Lancair Legacy 2000
Saaba jsem někde viděl, jenom ho budu asi muset orepaintit.

_________________

Letu ZDAR!

Obrázek

[b][color=#0040FF]Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zobrazování letadel
PříspěvekNapsal: 28 zář 2009, 22:46 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 13:34
Příspěvky: 1778
Bydliště: Orlová
Spotting: Balkon u mně doma.:) Hlavně na ULLka.
Stroj: Lancair Legacy 2000
Tak ne, jenom potřebuju sehnat model, který je na projektu AI. Takže ti to Easy pak pošlu komplet, ju? ATRko máš?

_________________

Letu ZDAR!

Obrázek

[b][color=#0040FF]Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zobrazování letadel
PříspěvekNapsal: 28 zář 2009, 22:58 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 13:34
Příspěvky: 1778
Bydliště: Orlová
Spotting: Balkon u mně doma.:) Hlavně na ULLka.
Stroj: Lancair Legacy 2000
Jo jinak si myslím, že z projektu AI (PAI) nebude problém cokoli vytáhnout. Jinak jestli můžu, tak bych nahodil co se týče Saabů celou flotilu, respektive CCC, CCG, případně bych dodělal jeden co lítá u ČSA. Velikost bude v rámci jednoho mega, takže si myslím, že to bude ok. Kdyby někoho napadlo líta Saaba, ať nejsme dva cecky vedle sebe.

_________________

Letu ZDAR!

Obrázek

[b][color=#0040FF]Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...

Obrázek


Naposledy upravil OKPPT dne 28 zář 2009, 23:03, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zobrazování letadel
PříspěvekNapsal: 28 zář 2009, 23:00 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3156
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
PYČOOOO ty seš zlato!!!!!!!! :P jo ATR mam. Nemam jen biče a saba, nikde sem nenašel.
Mam akorat strach z jedne věci, že fachat to na 99% snad bude ALE, jestli ty era nebudou zaražene v betonu a tak. Ale to by se asi nechalo vyřešit úpravou CFG. Ale to bych pak nechal na zimu, bo GREEDY ví asi jak na to a pomůže s tím.

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zobrazování letadel
PříspěvekNapsal: 28 zář 2009, 23:05 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 13:34
Příspěvky: 1778
Bydliště: Orlová
Spotting: Balkon u mně doma.:) Hlavně na ULLka.
Stroj: Lancair Legacy 2000
No uvidíme, kdyžtak by se mohlo něco vyštrahat z MTL IVAA, což by mělo chodit korektně.

_________________

Letu ZDAR!

Obrázek

[b][color=#0040FF]Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zobrazování letadel
PříspěvekNapsal: 28 zář 2009, 23:12 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3156
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
No toš to by byla uplně bomba. Ale ta jak tak, se tam musi uparvit CFG, konkrétně "TITLE" pro všechny verze. Bo jak ten AI s ničim nepsolupracuje, tak to stejně nezobrazi. Takže té úpravě se stejně nevyhnem ať je to udkudkoliv. ALe v každém případě, díky za každý model, který bude f-ční. Já je mám s FS-TRAFFIC2004 (PŠŠŠŤ)!!!!!!!!!pyčo :mrgreen:

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zobrazování letadel
PříspěvekNapsal: 28 zář 2009, 23:16 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 13:34
Příspěvky: 1778
Bydliště: Orlová
Spotting: Balkon u mně doma.:) Hlavně na ULLka.
Stroj: Lancair Legacy 2000
Tož to mi je jasne.:) S úpravou cfg počítám.

_________________

Letu ZDAR!

Obrázek

[b][color=#0040FF]Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zobrazování letadel
PříspěvekNapsal: 28 zář 2009, 23:27 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 01 pro 2008, 11:38
Příspěvky: 428
Každopádně EASY, i když mě MP z nějakého záhadného důvodu něidě, mám komplet Morten AI Traffic 2.1 a SkAI Traffic 2.3. Tady se da najit snad všechno a však viš, že na požadani dodám co bude potřeba.

to OKPPT: co neseženeš, zkusim pohledat ja.... ;)

_________________
OK-CYP

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zobrazování letadel
PříspěvekNapsal: 28 zář 2009, 23:33 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3156
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
to GREEDY - vim, že s tym nemaš problem, naopak problem je f tym, že tež vim, že maš tři prdele roboty. A jinak buť f klidu - aj na tebe dojde.
Jo a vysvětle mi někdo jak se připojuje na tenhle deutschátský server
http://gll-server.de:120/
jejich stránky zde: http://www.german-lloyd.de/Mitglieder/i ... m=selfp_bs
nešlo by to přes FSINN??????

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zobrazování letadel
PříspěvekNapsal: 21 říj 2009, 02:16 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 13:34
Příspěvky: 1778
Bydliště: Orlová
Spotting: Balkon u mně doma.:) Hlavně na ULLka.
Stroj: Lancair Legacy 2000
Takže, aby jste neřekli, že si válím kule, tak tady je vizuální stránka AI Saabů pro MP. Něco jsem našel na netu, něco jsem dodělal, takže se dá říct, že ke každému repaintu v původním letadle od FSS mám repaint v tomhle AI nalíčku.Ještě zbývá poladit konfigurák. Ale to udělám snad během zítřka.

Příloha:
saaby.jpg

_________________

Letu ZDAR!

Obrázek

[b][color=#0040FF]Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zobrazování letadel
PříspěvekNapsal: 21 říj 2009, 22:05 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3156
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
Dík vole :D to je skvělé. zhrnu teda, co už máme
TU 154 cz OK-UCF
FOKKER 70 AUSTRIA
PMDG BEACH 1900C GO AIR EXPRESS
tři prdele SAABů - to upřesní pepeťak
a z bulíků
PMDG 737/700 LUXAIR,,, EASY,,,SOUTHWET,,,SKY EUROPE - stím, že texturu SE budeme muset dát ke stažení na náš web, bo je jich více, tak ať se to neplete
PMDG737/800 TVS,,,AIR EUROPE
zejtra u kamyla zrobim PMDG BEACH 1900D LUfthansu
hmmm ti už bude slušná řádka, včil muusim ešče napsat jakesik ANTRE k LKMT virtual, ať to može džejar zpustit

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zobrazování letadel
PříspěvekNapsal: 21 říj 2009, 23:57 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3156
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
wow zme šikovni chlopci...zatim společnou prací funguje

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zobrazování letadel
PříspěvekNapsal: 23 říj 2009, 01:00 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 13:34
Příspěvky: 1778
Bydliště: Orlová
Spotting: Balkon u mně doma.:) Hlavně na ULLka.
Stroj: Lancair Legacy 2000
PPŤák upřesnil screenem, jenom je otázka, jestli to lítá někdo lítá i v jiné verzi než s virtual kokpitem. Pro mě není problém přihodit pár řádků do CFG. Takže se vyjádřete, jestli to mám ještě dopsat.

Jinak z CCA je k dispozici
OK-CCB - ještě v osobní verzi, dělat bílý repaint na nákladní je kokotina
OK-CCC
OK-CCE - Cargo
OK-CCG
OK-CCO - v barvách ČSA

Jinak už vím jak na to, chce ještě někdo nějaké letadlo? Potřeboval bych v tom případě poslat konfigurák(aiccraft.cfg letadla s kterým lítáte) V případě že bych nesehnal repaint, tak mi pak pošlete i originál textury, ať to můžu dodělat na AI model.

Pro milovníky mošnovského provozu bych pokuď by byl zájem časem dodělal L-410 od Silver Airu, nebo LR Airlines. Respektive jak repaint na model od CVA, tak repaint na AI model. Pokuď teda někomu neleží na disku.

_________________

Letu ZDAR!

Obrázek

[b][color=#0040FF]Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Zobrazování letadel
PříspěvekNapsal: 23 říj 2009, 14:50 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3156
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
Peťo, dodělej ten 2D, bo ten kdo to bude lítat, se nemusí nutně až sem na fórum dostat. Princip spočívá v tom, že všechny AIéra pro MP budou uložené na servisním webu pro MP, LKMT virtuál. Pokud si pak některý z létavců vše nepřečte, bude problém a tomu se chci vyhnout. Proto chci, když se dělá éro pro AI udělat ve všech variantách, ale s omezeným počtem livery. Bo si myslím, že v MP (online) není až tak důležité s jakou FIRMOU letíš, jako spíš ten konkrétní typ éra. A když už klikneš a vezmeš si TO dané éro, ať už pak nemusíš řešit dále, jestli to a ono éro je/není ve všech provedeních. Muselo by se to pak znova a znova vysvětlovat, že ne všechny éra mají v rámci jedné livery NE VŠECHNY VARIANTY!!!!! Takže, pokud zařadíme letadlo s danou livery do seznamu používaných na MP LKMT virt. ať to v součastné době někdo požívá, nebo ne, chtěl bych aby byli ve všech verzívh. Chňapiš ma?
Jinak já to CFG dělám tak, že jen zkopíruju celý odstavec flightsim0, vložím za poslední model a přepíšu jen "TITLE". Bo textura je stejná, tak jde jen o to, aby éro o sobě, ostatním kolegům vysílalo správná data. ;)

Já totiž chci, aby byl omezený počet textur, jelikož každá textura jsou další složky, a sim se zbytečně rozrůstá, ale varinta je jen odstavec v CFG.

PRAKTICKY: přijdeš na LKMT VIRTUAL, zálíbí se ti, chceš si zaletět, budeš tam mít, malý blbuvzdorný článek o zobrazování letadel a u něho nabídku používaných ér. Chceš si zaletě bulíka PMDG737-800 a vidíš, že toto éro je tam jako TVS. Nastartuješ sim, zvolíš éro, zvolíš livery a už se nemusíš zabývat tím, jestli konkrétně TOTO ÉRO má všechny varianty. Proto to chci jedotně.
Kluci z bulíků zas chtěli tři prdele liverk na 737/700 a to bychom pak srali jen jednu firmu za druhou. To myslím nemě význam. Na každé použité éro, jednu, dvě firmy ve všech variantách, si myslím stačí. A raději pak přidávat jiné typy letadel, pokud přijdou další zájemci. Určitě časem dojde někdo s ATR, s AERBUSem a.t.d. Tak se mu udělá éro v jedné firmě ve všech vaeiantách a možel lítat s nama.

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

cron