Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 15 bře 2012, 12:40 
Offline
Amatér
Amatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27 črc 2011, 09:26
Příspěvky: 47
Stroj: iFly 738
Moji recenzi naleznete na TechNet blogu: http://blogs.technet.com/b/technetczsk/ ... light.aspx

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 15 bře 2012, 16:24 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2008, 12:01
Příspěvky: 616
Bydliště: už Ostrava
Spotting: Mošnovská Věžka, nu ni?
Stroj: A319-111 G-EZAF
Pěkná práce. Commenty:

... Za tu bodu si získal ...

... (a ještě teda bych upravil) Jsou slyšet například i brzdy kol. ... (to šlo slyšet i dříve ne?)


BTW ty jsi MSP? Nepotkali jsme se teda někde? :-) Protože podle fotky jsi mi povědomý .-)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 15 bře 2012, 18:13 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1644
:shock: Už tedy není nutné dlouze hledat kompatibilní doplňky po celém internetu a testovat jejich kompatibilitu s aktuálním grafickým nastavením, jak to bylo u předchozí verze simulátoru.

Přeloženo do normální řeči - Není už možnost si tento simulátor rozšířit o tisíce kvalitních addonů, z toho stovky zdarma, už si nemůžete vytvořit svoje letiště, lepší krajinu, nic... Děkujeme MS, to bylo to nejhorší s čím jsem u předešlých FSek musel bojovat :chuj:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 15 bře 2012, 23:53 
Offline
Amatér
Amatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27 črc 2011, 09:26
Příspěvky: 47
Stroj: iFly 738
Já bych dal klidně několik stovek za kvalitní česká letiště. V USA není problém založit firmu a začít na tom svůj business. Microsoft nemůže za to, že tady pro problém je.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 16 bře 2012, 15:37 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1644
Já ale nepsal nic konkrétně o ČR. Problém rozjet na tom svůj business asi nepatrně bude i mimo našeho Kocourkova, jinak mi vysvětli, proš firmy které už několik let produkují špičkové addony do leteckých simulátorů, nebudou do MS Flight dělat ani ťuk ? Za to taky Microsoft nemůže ? :shock: Já teda četl něco trochu jiného, ale pravda nebylo to od lidí z MS. ;) Kdyby se jim to vyplatilo a MS je od začátku podporoval, tak už máš v nabídce v době vydání Flightu asi poněkud něco jiného, než Mustanga bez kokpitu. No ale nebudu to dál hanit, koukám dle té hromady reakcí, že to tady lítají asi všichni a jsou s tím spokojení, tak abych nebyl za vola :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 16 bře 2012, 20:23 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1644
Myslím, že tahle recenze je naprosto výstižná. http://www.simhq.com/_air14/air_518a.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 17 bře 2012, 01:19 
Offline
Amatér
Amatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27 črc 2011, 09:26
Příspěvky: 47
Stroj: iFly 738
Já neměl na mysli FSX, ale Flight. Dělat doplňky pro FSX je výnosnější. Proto jejich výrobci tlačí na MS, aby změnil cenovou politiku na Marketplace. Je myslím jen otázka času, než se ta změna nastane.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 26 črc 2012, 22:16 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1644
:trt: http://games.tiscali.cz/oznameni/micros ... dani-60184


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 26 črc 2012, 22:35 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2008, 12:01
Příspěvky: 616
Bydliště: už Ostrava
Spotting: Mošnovská Věžka, nu ni?
Stroj: A319-111 G-EZAF
...mazec

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 27 črc 2012, 12:08 
Offline
Trochu se vyzná
Trochu se vyzná

Registrován: 19 lis 2008, 15:27
Příspěvky: 944
Spotting: All
No konecne... :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 03 srp 2012, 19:50 
Offline
Amatér
Amatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27 črc 2011, 09:26
Příspěvky: 47
Stroj: iFly 738
Přitom by stačilo naslouchat komunitě... nějaká náhrada za zastarávající FSX by se hodila. Jde na Prepar3D zprovoznit IVAO?

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 03 srp 2012, 23:12 
Offline
Trochu se vyzná
Trochu se vyzná

Registrován: 19 lis 2008, 15:27
Příspěvky: 944
Spotting: All
No jako proc nahradu... Vzdyt dost lidi jeste furt vali na FS9, a dost z nich jeste neplanuje prestup... P3D moc jako budoucnost nevidim, jelikoz PMDG potvrdilo ze do nej delat nebude, a Asoft se taky moc nezucastnuje... Jako budoucnost na takovych 10 let bude urcite porad FSX a X10... Navic MS Flight byl od pocatku planovan jako totalni arkada so...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 08 srp 2012, 00:45 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1644
vasek7 píše:
Jde na Prepar3D zprovoznit IVAO?

Jo, podle dotazů na Prepard 3D fóru IVAO zprovoznit jde.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 09 srp 2012, 11:39 
Offline
Amatér
Amatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27 črc 2011, 09:26
Příspěvky: 47
Stroj: iFly 738
Tak to je zajímavé. Na Prepar3D je i iFly 737. Možná, že provedu mohutný upgrade. Ty pády FSX už mě strašně štvou. Teď jen aby to všechno běželo na Windows 8.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

cron