Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 17 srp 2010, 15:47 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1645
http://www.microsoft.com/games/flight/ velice pozitivne na me zapusobil nazev hry, uz tam nemaji napsano simulator :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 17 srp 2010, 16:12 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 13:34
Příspěvky: 1778
Bydliště: Orlová
Spotting: Balkon u mně doma.:) Hlavně na ULLka.
Stroj: Lancair Legacy 2000
bumper píše:
http://www.microsoft.com/games/flight/ velice pozitivne na me zapusobil nazev hry, uz tam nemaji napsano simulator :lol:


To už tam neměli mít napasané dávno, protože samo o sobě bez addonů, to mělo už nějaký ten pátek k simu asi tak daleko, jako já do inteligentního pohledného chlapce.:)

_________________

Letu ZDAR!

Obrázek

[b][color=#0040FF]Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 17 srp 2010, 16:36 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1645
No proto jsem to napsal, jsem se nad tim s Vitou hned zaradoval, konecne MS dostava rozum a jeste si rejpnem, ze mozna si tu arkadu zase tak za 7 let na nejakem tom nejdrazsim PC zalitame, pokud bude kvalita enginu na stejne urovni jako u FSX :lol: Ale pokud to bude litatelne a pekne, tak na vyblbnuti, proc ne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 17 srp 2010, 17:03 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 13:34
Příspěvky: 1778
Bydliště: Orlová
Spotting: Balkon u mně doma.:) Hlavně na ULLka.
Stroj: Lancair Legacy 2000
Na nějakou rádoby nadupanou arkádičku seru, to bych si snad radši rozchodil Crimson Skies, který ne a ne se rozjet.

_________________

Letu ZDAR!

Obrázek

[b][color=#0040FF]Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 17 srp 2010, 17:35 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1645
OKPPT píše:
Na nějakou rádoby nadupanou arkádičku seru, to bych si snad radši rozchodil Crimson Skies, který ne a ne se rozjet.


To ja na to neseru, jestli bude vymakana krajinka, letadla a bude se to slusne hejbat ( vsechny tri body se vetsinou u MS navzajem vylucuji ) :-D tak si v tom klidne obcas " politam ".


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 17 srp 2010, 19:06 
Offline
Trochu se vyzná
Trochu se vyzná

Registrován: 19 lis 2008, 15:27
Příspěvky: 944
Spotting: All
To je jako mysleno vazne s tou novou arakdou ?? :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 17 srp 2010, 19:52 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1645
No april neni, tak to asi MS mysli vazne :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 17 srp 2010, 20:37 
Offline
Trochu se vyzná
Trochu se vyzná

Registrován: 19 lis 2008, 15:27
Příspěvky: 944
Spotting: All
OMG Jestli to bude jako FSX, co se týče výkonu tak to ať si strčí do konečníku :D Ale pokud to vykonove bude jako FSX ale graficky uplne jinde tak... bych mozna na tom PC udelal D-Check :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 17 srp 2010, 22:59 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 06 črc 2010, 04:07
Příspěvky: 260
copak vám taky nedoslo, že FSka je už v prdeli. Pojďte do X-plana kua, do piče. :piss_monk:

_________________
Aerodynamiku jelena pozná jedině zelená

"Pamatovat si je výsada blbých, poněvadž chytří si nemají čas pamatovat." JW

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 18 srp 2010, 00:01 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 26 čer 2009, 12:15
Příspěvky: 113
Bydliště: Kladno
Spotting: Levý okruh dráhy 31 na LKKL
Je v X-plane TU-154 a JAK-40? Není - tak si trhni :piss_monk:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 18 srp 2010, 00:45 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1645
Neni, protoze vseci chuji delaji porad jen addony do te mrkvosofti na oko pekne sracky :) ale to se casem zmeni soudruzi, takto by to dal neslo ! :lol: Apropo, nekde jsem cetl, ze to Tucko nejde nacpat do FSky pod Win7, je to pravda ? :shock: Ja ho teda nechcu, jen me to zaujalo. No a kdyz Jaka, tak 55M a ten v XPL je :) Ostatne jsou tam i jine ruske potvory, ale ja zase nejsem takovej blazen jako kachna, abych lidi co se jim libi FSka lakal na neco lepsiho :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 18 srp 2010, 01:10 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 13:34
Příspěvky: 1778
Bydliště: Orlová
Spotting: Balkon u mně doma.:) Hlavně na ULLka.
Stroj: Lancair Legacy 2000
SONP píše:
Je v X-plane TU-154 a JAK-40? Není - tak si trhni :piss_monk:


A máš v FS Z-526 AFS a malou pajdu?:):)

_________________

Letu ZDAR!

Obrázek

[b][color=#0040FF]Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 18 srp 2010, 01:12 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 13:34
Příspěvky: 1778
Bydliště: Orlová
Spotting: Balkon u mně doma.:) Hlavně na ULLka.
Stroj: Lancair Legacy 2000
Ale jo, Tučko je jediná věc, díky které jsem nesmazal FSku, v očekávání, že se na něho taky někdy dostane.:)

_________________

Letu ZDAR!

Obrázek

[b][color=#0040FF]Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 18 srp 2010, 09:08 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 06 črc 2010, 04:07
Příspěvky: 260
SONP píše:
Je v X-plane TU-154 a JAK-40? Není - tak si trhni :piss_monk:


to sice není, ale určitě bude. Když už je promakaná An-24řka, Il-14cka, tak 154řka na sebe nenechá dlouho čekat,...

_________________
Aerodynamiku jelena pozná jedině zelená

"Pamatovat si je výsada blbých, poněvadž chytří si nemají čas pamatovat." JW

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 18 srp 2010, 09:10 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 06 črc 2010, 04:07
Příspěvky: 260
OKPPT píše:
SONP píše:
Je v X-plane TU-154 a JAK-40? Není - tak si trhni :piss_monk:


A máš v FS Z-526 AFS a malou pajdu?:):)


Co máš? (pajda je znásilněná v FSX) Ale který se navíc chovají, jako letadla?

_________________
Aerodynamiku jelena pozná jedině zelená

"Pamatovat si je výsada blbých, poněvadž chytří si nemají čas pamatovat." JW

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 18 srp 2010, 17:12 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 26 čer 2009, 12:15
Příspěvky: 113
Bydliště: Kladno
Spotting: Levý okruh dráhy 31 na LKKL
OKPPT píše:
A máš v FS Z-526 AFS?


Nemám. Ale v neděli jdu učinit další pokus o ovládnutí Z-526F na LKKL. ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 19 srp 2010, 00:50 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1645
Ja jsem zvedav, kdo se chytne tohoto. Vypada to paradne a zrovna se to resi na blogu vyvojare XPL, jestli to nepujde pouzit jako zaklad krajiny do XPL 11. No zatim to vypada, ze nejaky dalsi XPL na tomto asi nepobezi, FS od Aerosoftu taky ne, tak treba se chytne nejaka treti strana a vyklube se nam dalsi leteckej sim, tentokrat bych rekl, vylozene na kochani !

http://outerra.com/



Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 22 srp 2010, 16:18 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1645
Heh, tak tady je to dokonce prezentovano jako FS 2012 :shock: zacina v tom bejt krasnej bordel :) http://live.flightxpress.net/2010/08/fs ... ie-cessna/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 22 srp 2010, 19:13 
Offline
Amatér
Amatér

Registrován: 24 kvě 2009, 14:23
Příspěvky: 380
Bydliště: HAM
http://www.youtube.com/watch?v=SKWLIIK_9Ro

dalsi dil je v dohledu :chuj: :chuj: :chuj: :chuj: :chuj:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nova arkada od MS prileta na nase monitory :)
PříspěvekNapsal: 22 srp 2010, 21:23 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1645
Tak to mi tuty nepojede :cry:


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 94 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

cron