Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PC pro FS
PříspěvekNapsal: 21 led 2010, 17:11 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 24 lis 2008, 16:55
Příspěvky: 127
Taky se v současnosti hodí procesor i3 od Intelu, ten se prý dá taktovat z původních 3GHz až na 5GHz s originál chlazenim.
Cena takového procesoru je někde kolem 2,5tis, takže taky dobrá volba.
A grafárnu doporučuju od NVidie, mám s nima menší problémy než s ATInama, ale nevím proč.

DAVE

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC pro FS
PříspěvekNapsal: 21 led 2010, 23:47 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1645
S grafarnama to je na povazenou, vykonove se da rict, to co napsal EASY, neresit, ale pak nastava faze reseni jak ta karta slape, resp. jak maji odladene ovladace atd. Treba na X-Plane je, nebo aspon byla ATI na prd ( neumelo to renderovat v opengl tu krasnou vodu ) a udajne byla opravdu chyba na strane ATI a ne vyvojaru X-Plane a nVidia ma zase u mnoha lidi problem s AA v FSce.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC pro FS
PříspěvekNapsal: 21 led 2010, 23:50 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 13:34
Příspěvky: 1778
Bydliště: Orlová
Spotting: Balkon u mně doma.:) Hlavně na ULLka.
Stroj: Lancair Legacy 2000
bumper píše:
S grafarnama to je na povazenou, vykonove se da rict, to co napsal EASY, neresit, ale pak nastava faze reseni jak ta karta slape, resp. jak maji odladene ovladace atd. Treba na X-Plane je, nebo aspon byla ATI na prd ( neumelo to renderovat v opengl tu krasnou vodu ) a udajne byla opravdu chyba na strane ATI a ne vyvojaru X-Plane a nVidia ma zase u mnoha lidi problem s AA v FSce.


U Nvidie by měl být problém už taky vyřešen, alespoň jsem si ničeho nevšiml. Ještě tak rok a půl z5, kdy ovladače dělaly mírné nepříjemnosti. Nicméně to byly problémy lehčího rázu.

_________________

Letu ZDAR!

Obrázek

[b][color=#0040FF]Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...

Obrázek


Naposledy upravil OKPPT dne 22 led 2010, 00:00, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC pro FS
PříspěvekNapsal: 21 led 2010, 23:57 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3161
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
Díky DAVE moc za cenné doplnění!!!!!!!!!!!!!!!
Osobně si myslím, že pro ty, co taktují, bude i3 dobrá věc. Ale mě spíš zaujal i5 s turbo-boostem. Sem zvědavý na první zkušenosti, jelikož, podle toho, co jsem načetl. to zcela automaticky taktuje dle potřeby. V případě FS9 se domnívám, že by to mohla být dost výhoda, protože systém zvedne automaticky výkon zatíženého jádra, což by to taky mělo umět. Tudíž nezvedat výkon celého CPU, ale jen zatáženého jádra. Sice hodnocení zatím nic moc, ale jak jsem psal, právě pro FSku by to mohlo mít požadovaný efekt. Pokud sem koukal a i5 stojí okolo 4 litrů, a celkem nevyužiju 4jádro, FSX nechystám, měl bych asi pokušení jít do tohoto CPU.

A Bumper má recht. Co jsem, slyšel, na X-Plane se opravdu hodí víc Nvidia. Ale opět jak napsal u Nvidie může ve FS nastat problém s AA a další instalací NHancer atd. Taky proto jsem psal, že vše má své +a-.
Proto jsem zdůrazňoval, že můj nástřel je obecný v rámci tří kategorií. Každý už si pak může prověřit, dosadit značku a konkrétní výrobek. A zapátrat, co pro něho bude v dané ceně to pravé ořechové nebo to, co potřebuje a očekává. Nebo si stejné PS koupit na HITS za 40 000 :mrgreen:

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC pro FS
PříspěvekNapsal: 21 led 2010, 23:59 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 13:34
Příspěvky: 1778
Bydliště: Orlová
Spotting: Balkon u mně doma.:) Hlavně na ULLka.
Stroj: Lancair Legacy 2000
EASY píše:
Nebo si stejné PS koupit na HITS za 40 000 :mrgreen:


Z Hits ani suché z nosa, tam se akurát chodím bavit čtením recenzí mistra Krouzy

_________________

Letu ZDAR!

Obrázek

[b][color=#0040FF]Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC pro FS
PříspěvekNapsal: 08 úno 2010, 12:03 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3161
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
to YANY - tu máš ten slíbený test - http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/di ... eview.html
tady sice nejvýš taktovaný AMD není, jen 3.2, ale k orientaci myslím postačí : http://www.extrahardware.cz/propus-rana ... x3-v-testu

každý si test přečte a vysvětlí podle svého. Nicméně AMD X4 965 3.4 s otevřeným násobičem stojí mometálně rovných 4000kč. A výkony mi přijdou nejvyváženější.
i5-750 s turbe je o pětikilo dražší, ale modernější, úspornější a výkonnější. (trochu). Totéž platí o i5-661.
Takže tady bych asi někde lovil, pro výkonné PC. Do soc775 už bych nešel - to umírá.

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC pro FS
PříspěvekNapsal: 13 kvě 2010, 00:28 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3161
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
pro AMD platformy vyšel velice zajímavý procesor pro FS9 za hooodně dobrou cenu
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 30972PAY3D
2 jádra na 3.2Ghz za necele 2 litry - no nekup to.

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC pro FS
PříspěvekNapsal: 15 srp 2010, 00:48 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1645
No tak ja nakonec poridil tohle a po tydnu testovani vsech nejpopularnejsich simulatoru ( FS9, FSX, Condor, X-Plane 9 ) muzu tuhle sestavu doporucit nenarocnym zajemcum :) Samozrejme neni to nekompromisni PC ala HITS za 70 tacu. Link je na KOMPLETNI PC vcetne Win 7. Pro me byla pri nakupu podminka Intel + nVidia a " rozumna cena ".

http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... U82010BN01

EASY tu psal o i5 750 a funkci turbo boost, tak to je opravdu zajimava vychytavka a zatim se zda, ze funguje perfektne. Jediny co me na tom stve je velka hlucnost box vetraku na CPU ( bohuzel jsem nedal na rady moudrych a nezaplatil o trosku vic za kvalitnejsi = tizsi ventilator ). Pokud se to pretaktuje na plny vykon, tak to ma zvuk jak turbo vrtulnik :) naopak podtaktovane, tj. pri bezne praci neni PC temer vubec slyset.

Simulatory litam na 24" LCD v rozliseni 1920x1200, 3D grafiku mam v ovladacich natvrdo nastavenou na " kvalita ". Tohle se mi osvedcilo hlavne pri pouziti s Condorem, pokud totiz necham v ovladacich nastaveno, ze 3D bude ridit aplikace, tak v Condoru i pri max. nastaveni vsech detailu atd. neni kvalita obrazu to prave orechove :) Resit to jde samozrejme tim, ze si kazdej sim nastavim v ovladacich u exe souboru zvlast, ale to je prave zbytecna drbarna, protoze to defaultni nastaveni na " kvalita " od nVidie splnuje presne to co potrebuju a fakci to na vsechno zaroven.

Strucne tedy asi takto:

Condor - vsechno na max. stiha v pohode
FS9 - vsechny soupatka na maximum. taky v pohode
X-Plane 9 - vsechno na max. ( krom baracku, ty na ortu nepouzivam ) + zapnute veskere efekty, pohodicka
FSX - tady jsem nechal nastaveni, ktere to zamkne na 20 FPS, to drzi, veskere nastaveni mam defaultne na ultra high + zapnuty light bloom ( vypnuto demo DX 10 )

Vsechno je to pouze test DEFAULTU, bez jakychkoliv addonu ! ( mimo X-Plane 9, tam uz mam VFR CR, LKCM atd. ) nicmene chova se to stejne jak default, zadny pokles vykonu. Presne FPS nepisu, protoze to je v podstate nesmysl a je to zavadejici, FPS se meni scenerka od scenerky, s jinym modelem letadla atd. atd.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC pro FS
PříspěvekNapsal: 15 srp 2010, 12:33 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1645
A jeste jedna drobnost pro zajemce o Intel, puvodne jsem chtel koupit i7 860, kterej je o 2000,- drazsi jak i5 750. Nasel jsem ale testy obou CPU ve hrach a docela legracni, rozdil temer zadnej !

http://www.technic3d.com/article-1016,6 ... reffen.htm

Pokud teda nehodlate delat treba v 3DSMaxu atd. nevyplati se davat dva litriky navic.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC pro FS
PříspěvekNapsal: 15 srp 2010, 20:15 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3161
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
No - já se snažím dělat vždy sestavy tzv za co nejmenší peníze .co největší výkon. Nicméně bych tedy s Bumperovým dovolením tuto setstavu dal, jak modelovou, jelikož myslím, že je fakt dobře promyšlená a odpovídá ceně. Taktéž podle Bumperových referencích zde, zdá se, taková to sestava je za dobré prachy - slušný výkon. Kamoš si zrovna včera pořídil téměř stejnou s grafikou ATI 5830. Tak až bude optestováno - dám vědět.

Buperovu sestavu uvádím zde ještě celou, bez systému (Buperovi snad nebude vadit).
Sestavu bych zařadil do kategorie lepší standart.
Cooler Master Elite 335 černá..............................819,-
Gigabyte GA-P55A-UD3 (rev.1.0).......................2 846,-
Gigabyte GTX460 1GB DDR5 GV-N460OC-1GI........5 195,-
Intel Core i5-750 BOX......................................4 481,-
Kabel 230V 1.5m napájecí černý............................42,-
Kingston 4GB (kit 2x 2GB) 1333MHz.....................2 078,-
Samsung SH-S223C černá, OEM.......................... 465,-
Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB HD103SJ..............1 524,-
Seasonic SS-500ET-F3 500W Bronze OEM 1...........1 335,-
Sestavení nového počítače na objednávku...............890,-
Cena celkem za množství..................................19 685,-

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC pro FS
PříspěvekNapsal: 15 srp 2010, 20:58 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1645
No tak zrovna tahle ATI neni nic moc a daleko lepsi volba je ta nVidia 460, ale pro nekoho kdo nerad GeForce je to asi nejaka srdecni zalezitost :) Ja bral nVidiu i z duvodu ze to pres GPU podporuje primo novej Photoshop, Corel a videostriznu ad. Z te ceny sestavy muzes odecist jeste i cenu za zkompletovani, vetsina lidi si to bastli doma.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC pro FS
PříspěvekNapsal: 16 srp 2010, 12:55 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1645
Jeste k te sestave, ted uz se vyplati jit do i5 760, je o neco rychlejsi a cena jen o 100 Kc vic ;)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC pro FS
PříspěvekNapsal: 16 srp 2010, 23:29 
Offline
Amatér
Amatér

Registrován: 08 srp 2010, 15:58
Příspěvky: 11
Stroj: Camel
Přečetl jsem si dneska tady to vlákno a je to pro mne velice zajimavé. Každý si tam najde to co potřebuje. Já jsem odjížděl do Arábie a koupil jsem si notebook ACER celkem dobře našlapaný (jsem si myslel) a i když ho mám celkem nezapráskanej smetím tak mi jede FS na poloviční nastavení. Chci si tady pořídit něco kde bych mohl vše pouštět naplno a bez omezení, protože lítat v FSX s Ultimate terain Evropa a nebo bez toho je velký rozdíl . Taky jsem se snažil dostat obraz na víc monitorů, ale z notebooku je to asi nemožné. Koupil jsem tady za 80 SAR (400 Kč) nějaký udělátko, které mi dá obraz do 8 monitorů, ale všude je kopie nikde z toho udělat jeden obraz.
Píšu to hlavně pro to jestli by EASY neudělal /pro mne) nějaký rozpis HW na slušný PC a já bych to tady nechal ocenit a možná by ty ceny byli zajimavé. Samozřejmě, že pak není problém něco tady koupit a poslat kdyby i pro Vás ty ceny byli rozdílné.
Luboš155 :idea:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC pro FS
PříspěvekNapsal: 17 srp 2010, 01:35 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1645
...Chci si tady pořídit něco kde bych mohl vše pouštět naplno a bez omezení.
No na toto je vcelku jednoducha odpoved :) kup nejvykonejsi procesor + nejvykonejsi grafiku co je na trhu a pak mas teoreticky sanci, ze ti FSX, nebo i XPL pojede na uplne maximum toho co tam jde vsechno nastavit + pridane addony. Podle me se asi uzivatel muze posrat a stejne neco nepojede na uplne maximum a bez problemu :) Pokud je soft napsanej blbe, tak mu nepomuze zadnej HW. Na tom co jsem ted koupil, to pri urcitem nastaveni zabiju na nelitatelny FPS jak v FSX, tak v XPL 9. Ja bych treba cekal, ze kdyz koupim pomerne vykonne PC ctyri roky po vydani nejake gamesky ( FSX ) tak ze to musi trhat asfalt i kdyz dam vsechny soupatka na max., mno neni to pravda. Samozrejme litat to jde v rozumnem nastaveni uz pekne, jak uz jsem psal, ale nelze to brat tak, ze koupis PC a nastavis uplne vsechny soupatka na max. to se proste nepohne, ani XPL, ani FSX ! Nastaveni FSX v te uvodni obrazovce u vseho na ultra hight totiz neni zdaleka nastaveni vseho na max. a to same plati pro XPL. Vcera jsem s tim laboroval a nastavil jsem v XPL domecky na uplne maximum co tam jde a spustim sim v Londyne a ani se to nehlo. Ta hustota domecku, pestrost, animace a vzalenost zobrazeni je fakt brutalni. Staci ale pohnout soupatkem zobrazovani vzdalenosti na low a slape to paradne i s nejhustsi zastavbou ve meste. To nastaveni obou simu je docela na budku. Kazdopadne ja si osobne myslim, ze asi fakt neexistuje HW za prijatelnou cenu, ktery by to rozchodil s maximalnim moznym nastavenim + nabusenyma addonama. Samozrejme jsem to na nejdrazsim ( nejvykonejsim ) HW netestoval, takze treba se pletu, ale to skoncime zase u toho, ze bys mel poridit nejakej stroj za 70 klacku :evil: treba to nVidia 480 GTX ve trech kusech v SLI nebo ATI 5970 ve dvou utahne :chuj: i kdyz co jsem nekde cetl, tak na dvou kartach je FSX snad jeste pomalejsi, jak na jedne, coz je z hlediska "optimalizace" enginu fakt k posrani...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC pro FS
PříspěvekNapsal: 17 srp 2010, 14:23 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3161
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
Tak já se s tím zkusím nějak poprat.
1. Jak už Bumper napsal, FS je soft, u kterého ti nikdo nezaručí, že ani na té nejdražší sestavě pojede podle tvých představ.
2. Pokud chceš dělo, co jak největší, jak už bylo napsáno, můžeš koupit to nejdražší co je, ale toto řešení má jedno OBROVSKÉ ALE A tím je fakt, že ty nejvýkonnější a zároveň nejdražší procesory jsou zpravidla jen o málo, resp. o procenta výkonnější, než ty hodně výkonné. Na druhé straně jejich cena je vyšší už nikoliv o jednotky procent, jak u výkonu, nýbrž o stovky procent. Pak je na každého úvaze, jetli si zakoupí např. INTEL i975 za 24 000kč, nebo INTEL i760 za 4600kč. Hodně taky záleží, k čemu se PC používá. Obávám se, že v případě FS by to byli vyhozené prachy.
3. Pokud bych já, sám si pro sebe stavěl dnes výkonné PC zaměřené hlavně na FS a nehleděl bych na prachy, moje myšlení by se ubíralo směrem Bumperovi sestavy.
Tzn - procesor bych volil mezi INTEL i5-760, i7-870, popř. i7-930. to jsou ceny od 4.5 do cca 7 000kč. Další CPU už je pak 2X tak drahý a do toho už ani omylem.
V případě, že bych stavěl PC na cenu, laboroval bych mezi AMDX4 965 (3700kč) a INTEL i5-660 (4800kč)
Od toho by se taktéž pak odvíjela základní deska. Já za sebe bych asi volil nějaký Gigabyte, popř. MSI někde okolo 3000kč.
Co se týče grafiky. Bumperova volba GTX 460, je určitě dobrá volba!!!!!! Pokud bych nevěděl, co s prachama, šel bych do ATI 5850. (ceno okolo 7000kč). Jinak bych asi volil některou z těch 460tek.
4. Já jsem známý tím, že propaguju, že je dobrý si dát FSku na zvláštní disk. Tím nemyslím oddíl, ale disk.
V případě, že by mi fakt nezáleželo až tak na penězích, nebo bych měl nějaký dobrý "KAUF", koupil bych si zvlášť pro FSku "VELOCIRAPTOR" http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... 007H1TZ20P
Jednoznačně rychlost čtení a vůbec vlastnosti tohoto diku, jsou pro FSku OK. Problém je cena. U nás cca 3500kč, oproti běžnému diku stené velikosti za litr. Nicméně, jak už jsem psal, pokud bych měl dobrý kauf, nebo sral na prachy, klidně bych dal tomuto disku předost, před třeba nabouchanou grafikou.

Takže toť můj názor na věc.

Jinka lze taktéž použít různých odborných webů, které se mimo kjiné zabývyjí i doporučováním sestav
viz.: http://www.ddworld.cz/pc-a-komponenty/s ... ach-5.html
Je třeba jen mít na paměti, že FS je zvláštní druh softu :roll: který je orientovaný primárně na výpočetní výkon procesoru a to hlavně na"1" jádro. Méně už na grafický výkon, za to ale na rychlost práce s diskem a rychlost načítání dat.

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC pro FS
PříspěvekNapsal: 17 srp 2010, 15:40 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1645
DD world je takovy " odborny " web firmy AMD, resp. ten manik co tam pise je bud nemocnej, nebo dobre placenej. Oboji je podle me spatne, at uz se jedna o jakoukoliv znacku.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC pro FS
PříspěvekNapsal: 17 srp 2010, 22:18 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3161
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
to máš fuck, PCTuning je zas vyhrazená Intelácky. Když zkoukneš více testů a setav, tak z toho něco vždycky vybereš. Něco z teho, něco z teho. Ale zrovna v případě sestav mi DDWord nepřijde špatný.
Ale , co jsem chtěl. Dneska jsme trochu rozhýbali kamošův PC. Sim tam zatím není, tak jsme tam stáhli jen ten FSX trial, čičo to je. Nevim, neznam, nevim jak se to liší od plné verze.
Ale chci jen předat info, že s jakymsi vrtulákem (Beach či Piper čičo) to jelo na HIGH + něco navíc dost luxusně.
Bez škubání, načítání. Fakt paráda. Fps nám nešlo pod nějakých cca 45. Tak sem těžce zvědavý, až to tam napere všechno, jak to pojede. Když něco nepujde, ptam se Bumpera.
Jinak ten stroj je DELL s INTEL i5 750, ATI 5830 1GB, deska jakasi levna od Intelu, disk 1.5 tera, zdroj Fortron. Ram myslím 4gb. Jo a win7/64. Tak sem zvědavy.

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC pro FS
PříspěvekNapsal: 18 srp 2010, 00:34 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1645
To mas recht, ze to je jedno, ale ja to s tim DDW nemohl vydrzet :lol: ty sestavy co tam uvadi jsou samo v pohode. Me jen fascinoval ten silenec co tam pise, mit pres pul stranky nonstop reklamu na produkty AMD, v kazde druhe vete plivnout na konkurencni znacku a nakonec jeste napsat clanek o tom, jak on je objektivni a jine weby ne, to musi mit fakt hrosi zaludek, nebo o kolecko min :) jinac je mi to fuk.
Nejlepsi zatezovej test pro FSX v defaultu je supnout se s letadlem na nejake velke letiste v Londyne, Parizi, nebo New Yorku, to jsou nejpropracovanejsi scenerky, vzit treba mixera a politat nad mestem, tam se ten sim opravdu zapoti a pokud ma clovek na to cas a nervy, tak postupne testovat ruzny nastaveni. Nejvetsi pitomost je vlezt do custom nastaveni a u vsech voleb soupatka na max. jak to udela vetsina lidi :) ale to tady psat nemusim. Takto to jde u FS9, tam uz na novem PC opravdu neni zadne omezeni, ale u FSX ne. Staci srovnat moznosti nastaveni hustoty autogenu u FS9 a FSX a ten rozdil je drsnej.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC pro FS
PříspěvekNapsal: 18 srp 2010, 22:43 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3161
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
takž první zkušenosti
FS9 šla instalovat včetně nocd crack f poho. Ground Environment chtěl nějkou dll knihovnu. Po stažení pak už OK. Fly Environment šel f poho nainstalit, ale odmítá dál komunikovat.
Jinak opravuji komponenety PC. Je to Intel i3-660 GPU ATI 5850.
Jen tak z voleje FS9 na full nešel v okně pod nějakých 120fps.
Antialiasing a veškeré věci v ovladači fungujou bez problému a bez jakéhokoliv dopadu na výkon.
Další přinesu, jak budu vědět.

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PC pro FS
PříspěvekNapsal: 20 srp 2010, 13:37 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 20 lis 2008, 13:23
Příspěvky: 1645
Prihodim sem jeden link na nastaveni ovladacu nvidia ( je to sice pro sturma, ale je tam pekne rozepsano co ktera polozka nastaveni znamena ) takze se to muze hodit treba pro lidi co prechazeji z ATI na nVidia a moc se v tech ovladacich nevyznaji.

http://vwings.net/viewpage.php?page_id= ... ia-drivery


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 51 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

cron