Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nastavení FSX
PříspěvekNapsal: 07 led 2012, 19:08 
Offline
Amatér
Amatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27 črc 2011, 09:26
Příspěvky: 47
Stroj: iFly 738
Ahoj, celkem dlouho jsem toto téma zkoumal a nyní jsem si troufl napsat článek, který popisuje veškeré možné nastavení FSX. Dal jsem ho opět na svou wiki. Můžete se registrovat a upravovat obsah, jen prosím mějte na paměti, že engine wiki je stále v beta verzi, protože ještě nevyšla verze finální, kam musím všechny články exportovat ručně. Proto ještě wiki po obsahové stránce masivně nerozšiřuji. Uživatelské účty exportovat nepůjdou, taže se budete muset v budoucnu zaregistrovat znovu. Vím, že se na téma nastavení grafiky už někde diskutovalo, ale nemohl jsem to vlákno najít, tak jsem založil nové. Pokud znáte ještě další triky, které v článku zatím nejsou, budu rád, když je tam doplníte, nebo zde uvedete. Zároveň se chci zeptat, jaké máte zkušnosti s pádem při přepínání pohledu a s řešením tohoto problému pomocí UIAutomationCore.dll.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení FSX
PříspěvekNapsal: 07 led 2012, 20:39 
Offline
Amatér
Amatér

Registrován: 24 kvě 2009, 14:23
Příspěvky: 380
Bydliště: HAM
pád fsx s chybou BEX - každý let, proto už ani nemám chuť zapínat fsku. jelikož létám výhradně s PMDG NGX, tak to spadne při každém letu. s UIAutomationcore.dll jsem už pracoval, 2-3 dny to běželo, pak zas začalo padat.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení FSX
PříspěvekNapsal: 07 led 2012, 20:46 
Offline
Trochu se vyzná
Trochu se vyzná

Registrován: 19 lis 2008, 15:27
Příspěvky: 944
Spotting: All
Ehm... Nevypada Crash Report nejak takto ?

Problem signature:
Problem Event Name: BEX
Application Name: fsx.exe
Application Version: 10.0.61472.0
Application Timestamp: 475e17d3
Fault Module Name: ASC.DLL
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 4b2520f0
Exception Offset: 00003d72
Exception Code: c0000417
Exception Data: 00000000
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 11274
Additional Information 1: ed1a
Additional Information 2: ed1ac822bfc44faf804df89ea5ba4b8f
Additional Information 3: c863
Additional Information 4: c8632872dca96660be68be1dde8ced21


Pokud Ano : http://forum.aerosoft.com/index.php/top ... ll-module/
"Your poblem are insufficient access rights. When installing FSX in the default directory "C:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\" you have to run/install FSX and all its addons as Admin. Otherwise it won't work.I strongly recommend you to uninstall FSX and all your addons and install it e.g. at C:\FSX or even better on a separate drive, if available. "

Pokud Ne : Tak sry ze sem nemohl pomoct :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení FSX
PříspěvekNapsal: 08 led 2012, 00:34 
Offline
Amatér
Amatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27 črc 2011, 09:26
Příspěvky: 47
Stroj: iFly 738
Já mám ve Windows zásadně vypnuté UAC. Pokud člověk ví, co dělá, tak nebezpečí nehrozí. Navíc mám pro FSX, Flight, ArmA II a databáze extra disk. Chyba při přepínání pohledu u mě vypadá takto:

Název chybující aplikace: fsx.exe, verze: 10.0.61637.0, časové razítko: 0x46fadb14
Název chybujícího modulu: unknown, verze: 0.0.0.0, časové razítko: 0x00000000
Kód výjimky: 0xc0000005
Posun chyby: 0x00005e30
ID chybujícího procesu: 0x318
Čas spuštění chybující aplikace: 0x01cccd44b45c502f
Cesta k chybující aplikaci: D:\Microsoft Flight Simulator X\fsx.exe
Cesta k chybujícímu modulu: unknown
ID zprávy: e2af771a-3943-11e1-9838-001fd0db6522

Jestli UIAutomationCore.dll pomůže, poznám za nějaký čas.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení FSX
PříspěvekNapsal: 08 led 2012, 23:02 
Offline
Amatér
Amatér

Registrován: 24 kvě 2009, 14:23
Příspěvky: 380
Bydliště: HAM
tak po reinstalu FSX, přidání UIAutomationcore.dll do system32 i přidání přes cmd.exe. první let (Vídeň-Ostrava byl OK), druhý let Ostrava-Fuerteventura, délka 2000nm, počas letu jsem pohledy několikrát přepínal a nad Lanzarote to zase spadlo. A to je pořád a pořád dokola. A instalováno/spouštěno jako správce, nepomáhá taky.

Název chybující aplikace: fsx.exe, verze: 10.0.61472.0, časové razítko: 0x475e17d3
Název chybujícího modulu: unknown, verze: 0.0.0.0, časové razítko: 0x00000000
Kód výjimky: 0xc0000005
Posun chyby: 0x00000000
ID chybujícího procesu: 0x1b0
Čas spuštění chybující aplikace: 0x01ccce20c470c6bc
Cesta k chybující aplikaci: D:\Hry (x86)\Microsoft Games\Microsoft Flight Simulator X\fsx.exe
Cesta k chybujícímu modulu: unknown
ID zprávy: 4127a24c-3a3b-11e1-a646-000a3a6f0c14


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení FSX
PříspěvekNapsal: 09 led 2012, 01:38 
Offline
Amatér
Amatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27 črc 2011, 09:26
Příspěvky: 47
Stroj: iFly 738
Myslím, že se má UIAutomationcore.dll umístit do stejného adresáře, jako fsx.exe.

Mě zase trápí, že pokud mám kombinaci DX9, iFly 737 a Praha VFR, tak mi okamžitě FSX spadne. Když přepnu na DX10, nebo lítám s něčim jinym, nebo vypnu Praha VFR, tak je to naprosto v pohodě. Neni nějaká podmnožina Praha VFR, která je otestovaná na FSXko?

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení FSX
PříspěvekNapsal: 09 led 2012, 22:47 
Offline
Amatér
Amatér

Registrován: 24 kvě 2009, 14:23
Příspěvky: 380
Bydliště: HAM
Já jsem to dával do Windows/system32. Zkusil jsem to i přidat do Flight Simulator X, teď mám po dvou menších evropských letech a nespadlo to. Tak doufám, že už to poběží v pohodě.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení FSX
PříspěvekNapsal: 09 led 2012, 23:18 
Offline
Amatér
Amatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27 črc 2011, 09:26
Příspěvky: 47
Stroj: iFly 738
Ty sis nainstalovat simulátor do Windows\system32? :o To je dost síla. No hlavně, že ti to funguje. Avšak jde jen o to, aby měly špatně naprogramované doplňky práva na zápis do složky simulátoru (správně by měly zapisovat do %USERPROFILE%\Documents\Flight Simulator X Files) Vlastnosti složby > Zabezpečení > Upravit.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení FSX
PříspěvekNapsal: 10 led 2012, 00:21 
Offline
Amatér
Amatér

Registrován: 24 kvě 2009, 14:23
Příspěvky: 380
Bydliště: HAM
Ne, já jsem vložil a přidal UIAutomationcore.dll do system32, protože jsem na avsimu a dalších fórech našel, že se to tam má vložit a přidat. Samotnou FSku mám na disku s hrama. Teď už mám UIAutomationcore.dll i v složce s fskou a dneska to šlapalo jako má, tak doufám, že tak bude pokračovat i nadále.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení FSX
PříspěvekNapsal: 10 led 2012, 23:54 
Offline
Amatér
Amatér

Registrován: 24 kvě 2009, 14:23
Příspěvky: 380
Bydliště: HAM
no, UIAutomationcore.dll mám jak v adresáři FSX tak v Windows/system32. A zdá se, že už to funguje. Od včera pár letů a bez pádu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nastavení FSX
PříspěvekNapsal: 05 úno 2012, 15:47 
Offline
Amatér
Amatér
Uživatelský avatar

Registrován: 27 črc 2011, 09:26
Příspěvky: 47
Stroj: iFly 738
UIAutomationCore.dll mi skutečně pomohlo před padáním FSX při přepínání pohledů. Ještě se mi stává, že mi zčerná obrazovka, když přepínám mezi fulscreenem a oknem. To snad vyřeší HIGHMEMFIX a BufferPools. Své poznatky píšu na FSX Wiki. Budu rád, když tam napíšete zkušenosti s řešením vašich problémů s FSX.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

cron