Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 108 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 06 říj 2010, 15:47 
Offline
Amatér
Amatér

Registrován: 14 čer 2010, 13:41
Příspěvky: 175
Bydliště: Bílovec
Spotting: Jumpseat
OK. No a kdyby to měl ještě někdo, krom Dejva, tak se mi může ozvat do SZ. Díkes


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 10 říj 2010, 15:26 
Offline
Amatér
Amatér

Registrován: 14 čer 2010, 13:41
Příspěvky: 175
Bydliště: Bílovec
Spotting: Jumpseat
Ještě jeden dotaz...Zobrazujou se vám třeba ATRka? Mi hučí kolem baráku ale na radaru nic. Akorát vidím že letí třeba CSA025 a vidím k tomu jenom výšku.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 10 říj 2010, 16:56 
Offline
Amatér
Amatér

Registrován: 24 kvě 2009, 14:23
Příspěvky: 380
Bydliště: HAM
ne, vidis jenom letadla s urcitym typem odpovidace. a 98% vrtulaku je nema. o cem vim ja, jen ze ho ma at72 eurolot


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 10 říj 2010, 19:47 
Offline
Amatér
Amatér

Registrován: 14 čer 2010, 13:41
Příspěvky: 175
Bydliště: Bílovec
Spotting: Jumpseat
já si to myslel :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 10 říj 2010, 20:36 
Offline
Admin

Registrován: 19 lis 2008, 08:12
Příspěvky: 3287
Bydliště: Dolní Lutyně
Spotting: LKZA :-)
Stroj: B748
Jedna se o ADS-B odpovidac...

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 01 kvě 2011, 12:13 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 29 lis 2008, 10:53
Příspěvky: 435
Bydliště: OSTRAVA !!! Havířov
Spotting: Krakow, Madeira
Stroj: c172
Zdravím ve spolek,
jak udělám aby se mi v basestation zobrazovalo Operator, Reg a ICAO.
Nedaří se mi to tam rozchodit

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 01 kvě 2011, 23:06 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 29 lis 2008, 10:53
Příspěvky: 435
Bydliště: OSTRAVA !!! Havířov
Spotting: Krakow, Madeira
Stroj: c172
Ruším dotaz. Zprovozněno pomocí SBS Populate.

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 24 kvě 2011, 20:56 
Offline
Amatér
Amatér

Registrován: 14 čer 2010, 13:41
Příspěvky: 175
Bydliště: Bílovec
Spotting: Jumpseat
Nevíte co je s tím připojením? Unable to connect SBS-1 socket.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2011, 05:44 
Offline
V.I.P.

Registrován: 18 lis 2009, 23:53
Příspěvky: 314
Bydliště: Kopřivřiť
Stroj: mirici se mnou nosem vzhuru
pokus si dobře pamatuji, tak v bodě umístění sbs odešel třífázový jistič z z nějakého závažného důvodu ( sorry, ale nevybavuji si proč) . Protože je to rodinný barák, řeší se připojení jiných spotřebiču, než radaru .[*]

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2011, 10:42 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 24 lis 2008, 16:55
Příspěvky: 127
radar nejde, bo poskytovatel 802.cz prodal svoje klienty včetně mě debilním pražákům z firmy RIOmedia.cz
a ti neumí udržovat kvalitu internetu na požadované úrovni a ani za více než týden to nedokážou opravit
na majly nereagujou a telefonem se tam nedá dovolat
hurá ať žijou spolehlivé služby pepíků co ničemu nerozumí serou se kam nemají

spojení vypadává několikrát do hodiny a já nemám nervy ( a hlavně čas ) to furt resetovat
o rychlosti nemluvím
až to půjde tak to půjde

DAVE

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2011, 18:17 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 29 lis 2008, 10:53
Příspěvky: 435
Bydliště: OSTRAVA !!! Havířov
Spotting: Krakow, Madeira
Stroj: c172
Nabízím lokalitu k hostování. Mám vysílač na 13.patrovém baráku v Havířově, rozvaděč je venku u antén, je v něm 230v a i snad místo. Bohužel jsou na stojanu nějaké datové antény (2.4 a 5ghz) takže nezaručuji že by to nerušilo ikdyž je sbs kolem 1ghz. Ale šlo by na stojan dát ještě další koleno. vysílač je spojen dualním pojítkem cca 100/100mbit v klidu se serverem v serverovně a na serveru je 40/40mbit optika.

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 05 čer 2011, 18:22 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 24 lis 2008, 16:55
Příspěvky: 127
to Peetrs - díky za nabídku, pokud budou problémy pokračovat i nadále, tak to zkusíme přehodit, mám eště jednu nabídku na stožár na kopci s viditelností na LKMT, tak uvidíme

nově by mělo jít připojení s těmito parametry
188.175.175.181
20060

DAVE

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 05 čer 2011, 20:12 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 15 zář 2009, 23:53
Příspěvky: 729
Bydliště: Ostrava
Funguje.

_________________
http://www.flickr.com/adamsvechovsky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 20 čer 2011, 12:04 
Offline
Amatér
Amatér

Registrován: 20 čer 2011, 11:44
Příspěvky: 1
To radar live za free: http://www.flightradar24.com/ Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 20 čer 2011, 13:06 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3156
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
Čus - vitam tě u nas. ;) :)
Těchhle free je na netu hafo. Ale tam jaxi nevidiš era až na zem a tak dopodrobna, co se dá všechno ještě dělat s výšeuvedeným.

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 03 bře 2012, 13:14 
Offline
Amatér
Amatér

Registrován: 14 čer 2010, 13:41
Příspěvky: 175
Bydliště: Bílovec
Spotting: Jumpseat
Zdarec...chtěl jsem se poptat jestli někdo nemá nebo neví kde sehnat hotovou databázi letadel...už sem ji měl, ale nevím kde sem ji stáhl :piss_monk: Kdyby někdo věděl nebo měl tak bych byl rád ;-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 03 bře 2012, 22:06 
Offline
Amatér
Amatér

Registrován: 03 led 2010, 20:04
Příspěvky: 254
Matt píše:
Zdarec...chtěl jsem se poptat jestli někdo nemá nebo neví kde sehnat hotovou databázi letadel...už sem ji měl, ale nevím kde sem ji stáhl :piss_monk: Kdyby někdo věděl nebo měl tak bych byl rád ;-)



a co to je hotova databaze?? to jako vsecky letadla v cr??

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 04 bře 2012, 08:47 
Offline
Admin

Registrován: 19 lis 2008, 08:12
Příspěvky: 3287
Bydliště: Dolní Lutyně
Spotting: LKZA :-)
Stroj: B748
Hotovou jiste ne, ale Dejv ji za tu dobu uz bude mit tak rozsahlou, ze dle me drtiva vetsina letadel se mu jiz zobrazuje i se vsema datama... Jinak to online taha aplikace Gatwick air database, nebo tak nejak se to jmenuje, neco s Gatwickem tam je... Dave ti to jiste rekne presneji...

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 04 bře 2012, 19:10 
Offline
Amatér
Amatér

Registrován: 14 čer 2010, 13:41
Příspěvky: 175
Bydliště: Bílovec
Spotting: Jumpseat
Dělat to přes SBS populate je docela zdlouhavé...Nějaká firma to má, ale je to placené...fakt sem to někde stáhnul, ale bohužel už nevím kde...tyhle data se ukládají do souboru BaseStation.sqb o který sem bohužel přišel...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 04 bře 2012, 19:26 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 15 zář 2009, 23:53
Příspěvky: 729
Bydliště: Ostrava
Za ty cca 2 roky už jsem si do té databáze přes Populate ledasco přidal, takže takových 95% strojů, které jsou aktuálně ve vzduchu mám identifikovaných. Pokud stačí přeposlat zmíněný soubor, ozvi se mi soukromou zpráou a přes nějakou úschovnu ti pošlu ten svůj.

_________________
http://www.flickr.com/adamsvechovsky


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 108 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

cron