Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 108 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 25 říj 2013, 17:57 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2008, 12:01
Příspěvky: 616
Bydliště: už Ostrava
Spotting: Mošnovská Věžka, nu ni?
Stroj: A319-111 G-EZAF
Anténa přibalené.

Lokalita: vysoký kopec, cca 85 letadel.

Jinak v letadle (FL 200) jsem chytal až éra někde na hranici s Itálií, ale jenom v kruhové výseči opisující okýnko éra :-D

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 25 říj 2013, 18:20 
Offline
Amatér
Amatér

Registrován: 14 čer 2010, 13:41
Příspěvky: 175
Bydliště: Bílovec
Spotting: Jumpseat
Dobré no :D to bude asi tím, že žiju v takové díře (doslova - kopce všude okolo) :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 26 říj 2013, 19:41 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 29 lis 2008, 10:53
Příspěvky: 435
Bydliště: OSTRAVA !!! Havířov
Spotting: Krakow, Madeira
Stroj: c172
Čaute,
já používám pro sledování letadel od Kinetic BaseStation.
Co se týká XHSI tak jsem si v C+ udělal takové udělátko které mi převádí data. Dělal jsem to někdy v březnu a teď jsem neměl čas se tomu věnovat.

Zachytával jsme komunikaci t rtl1090 a enkodovanou posílal do XHSI

asi tak nějak...

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 29 říj 2013, 17:03 
Offline
Amatér
Amatér

Registrován: 14 čer 2010, 13:41
Příspěvky: 175
Bydliště: Bílovec
Spotting: Jumpseat
Já sem právě taky chtěl používat BaseStation, protože tam mám už databázi letadel atd. Ale problém byl v tom, jak to udělat... Někde sem četl návod, jak to do BaseStation nacpat, ale bylo to přes nějaké 3 samostatné programy, což je dost na prd...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 30 říj 2013, 09:00 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2008, 12:01
Příspěvky: 616
Bydliště: už Ostrava
Spotting: Mošnovská Věžka, nu ni?
Stroj: A319-111 G-EZAF
Peters, tak pošli zdrojáky ;-) C++ tu umíme šici ;-)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 28 pro 2013, 14:50 
Offline
Amatér
Amatér

Registrován: 28 pro 2013, 14:34
Příspěvky: 1
Ahoj .
Je tu někde v okolí ADSB přijmač dostupný online ?
Jeden jsem s pomocí kamaráda naistaloval a zajímá mne srovnání .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 19 zář 2014, 09:34 
Offline
Amatér
Amatér

Registrován: 21 úno 2013, 12:11
Příspěvky: 9
Čaute.. zajimalo by me jestli nekdo ma funkcni server.. jsou tady uvedene dve IP a ani jedna nejda.. Diky za info


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: SBS-1er
PříspěvekNapsal: 16 lis 2014, 15:42 
Offline
Amatér
Amatér

Registrován: 14 čer 2010, 13:41
Příspěvky: 175
Bydliště: Bílovec
Spotting: Jumpseat
Dneska už si můžeš udělat vlastní "SBSku" z USB tuneru za 200 kč... Pochybuju, že by se ještě někdo obtěžoval provozovat drahé přijímače a vysílat data nonstop online


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 108 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

cron