Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Scannery tu!
PříspěvekNapsal: 22 kvě 2009, 18:18 
Offline
Trochu se vyzná
Trochu se vyzná

Registrován: 19 lis 2008, 15:27
Příspěvky: 943
Spotting: All
Mno budu kupovat taky scanner a myslim ze je ta antena od Peetrse OKi jen jaksi nechapu jak jsi to joinul k Scanneru


P.S. jinak poradte jaky scanner do 3 hadru aby to bylo kvalitne aspon na 80% min.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scannery tu!
PříspěvekNapsal: 22 kvě 2009, 22:02 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2008, 12:01
Příspěvky: 613
Bydliště: už Ostrava
Spotting: Mošnovská Věžka, nu ni?
Stroj: A319-111 G-EZAF
Máš blbou částku. Buď přitlač nak na 5k5 a budeš mít už solidní dělo, nebo do 3 ti pořád nejlíp vychází ten "náš" Uniden.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scannery tu!
PříspěvekNapsal: 22 kvě 2009, 22:04 
Offline
Trochu se vyzná
Trochu se vyzná

Registrován: 19 lis 2008, 15:27
Příspěvky: 943
Spotting: All
Jinak Trpe odkud jsi to objednaval ?? m


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scannery tu!
PříspěvekNapsal: 22 kvě 2009, 23:10 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2008, 12:01
Příspěvky: 613
Bydliště: už Ostrava
Spotting: Mošnovská Věžka, nu ni?
Stroj: A319-111 G-EZAF
ATR píše:
Jinak Trpe odkud jsi to objednaval ?? m


Znovu doporučuju DDAmtec, 1850 káčátek. Viz výše.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scannery tu!
PříspěvekNapsal: 22 kvě 2009, 23:12 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2008, 12:01
Příspěvky: 613
Bydliště: už Ostrava
Spotting: Mošnovská Věžka, nu ni?
Stroj: A319-111 G-EZAF
pilot_master píše:

Ked uz ho mas... nevies ako treba vymazat ulozenu frekvenciu ??? neviem na to prist... ani v navode som nezistil :(


Ale jde to, už se mi to povedlo. Mám pocit že to bylo něco ve stylu dlouhého podržení čudlajze pro ukládání nebo tak něco, až ho budu mít v ruce, tak dám vědět.

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scannery tu!
PříspěvekNapsal: 23 kvě 2009, 00:03 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3143
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
Von ti to teď neřekne. Fčil si užívám JAAAA :D
Engin, ale asi měl fakt pravdu Pavel Svoboda. Že na scanneru houby záleží. Vše je v anténě. Neslyším ani ILS. T.G. měl sice lepčí, ale s defaultní anténou slyšel tež hovno. Musim akorát přijít na to, co to bylo za antenu. Stala tak max do 500.
HEEEJ Pilot master...a čo ty to tam maš za antenu?????
Peeters, kurec já ti furt nevim, jestli si hodim na balkon co maš ty, tak nevim nevim, kdo na mě bude prat a žehlit :o :mrgreen:

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scannery tu!
PříspěvekNapsal: 24 kvě 2009, 22:58 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 29 lis 2008, 10:53
Příspěvky: 435
Bydliště: OSTRAVA !!! Havířov
Spotting: Krakow, Madeira
Stroj: c172
Vole Eazy kdybys viděl co mam za hebla na balkonu tak bys nevěřil. Však jsem to doma dlouho drezuroval než se na to částečně přistoupilo. Hehe ale už si zvykla.

_________________
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scannery tu!
PříspěvekNapsal: 24 kvě 2009, 23:40 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:32
Příspěvky: 3143
Spotting: LOWS - terasa
Stroj: B-737NG
Sem viděl na fotkach - :D pošli tipy na drezuru v bodech ;) :mrgreen:

_________________
FLY HIGH
FLY EASY


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scannery tu!
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2009, 22:52 
Offline
Amatér
Amatér
Uživatelský avatar

Registrován: 24 lis 2008, 22:20
Příspěvky: 9
Spotting: Košice ;-))
EASY píše:
engin píše:
pilot_master píše:

+ nejaká 70cm anténa.. BNC konektor


Doporuč anténtu ;)


Jojo přesně , já se přidávám - doporučte někdo slušnou anténu, bo si to asi taky kupim co ma Enginos


Mam:
http://www.awas.sk/cennik.php?kategoria=2&skupina=8
SCANMASTER
nieje to nic moc... nebola to najlepsia kúpa... pisu ze BNC konektor ale bol TAM SMC :? Tož sem musel jak cyp to prerabat a tym padom už ani nemam zaruku... Ale niečo to chytá, určite lepšie ako pelendrek :P
Potom som kupil z tej istej stranky "TELESKOP TXS" Ma nejakych 40cm a je lepsia ako klasik pelendrek...

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scannery tu!
PříspěvekNapsal: 26 kvě 2009, 13:56 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2008, 12:01
Příspěvky: 613
Bydliště: už Ostrava
Spotting: Mošnovská Věžka, nu ni?
Stroj: A319-111 G-EZAF
Sakra :( Před měsícem v té Nitře byl, jsem si ji mohl koupit :(

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scannery tu!
PříspěvekNapsal: 26 kvě 2009, 21:23 
Offline
Amatér
Amatér
Uživatelský avatar

Registrován: 24 lis 2008, 22:20
Příspěvky: 9
Spotting: Košice ;-))
engin píše:
Sakra :( Před měsícem v té Nitře byl, jsem si ji mohl koupit :(

V ostrave mate tež určite radioamatera :) alebo niečo take....

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scannery tu!
PříspěvekNapsal: 27 kvě 2009, 13:07 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 13:34
Příspěvky: 1778
Bydliště: Orlová
Spotting: Balkon u mně doma.:) Hlavně na ULLka.
Stroj: Lancair Legacy 2000
pilot_master píše:
engin píše:
Sakra :( Před měsícem v té Nitře byl, jsem si ji mohl koupit :(

V ostrave mate tež určite radioamatera :) alebo niečo take....


Niečo take tu mame, enem si nepomatujem, jak se tomu nadava.:)

_________________

Letu ZDAR!

Obrázek

[b][color=#0040FF]Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scannery tu!
PříspěvekNapsal: 27 kvě 2009, 14:02 
Offline
V.I.P.

Registrován: 19 lis 2008, 11:31
Příspěvky: 288
...radiator_pyčo? :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scannery tu!
PříspěvekNapsal: 14 čer 2009, 10:32 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 24 lis 2008, 16:55
Příspěvky: 127
EASY píše:
No tak to je perfkto, :o ale víš co? Tomáš G. měl jakousi antenu, kterou mylsím též objednal z amteku či kde a k tomu byl prej nějak návod, podle kterého se to ušmiklo na požadovanou délku natáhla bužírka a huraaa. Takže to bylo jak přenossné. Já na ten jeho scenner v pohodě chytal z Hrabůvky éra na epronu.


Tak antena od T.G. je právě u mě doma v kuchyni. ( bo nemám balkón... )
Pendrek volně leží před skenerem Icom IC-R5.

A po večerech šmiruju Mošnov.

DAVE


Přílohy:
Antena_Skener.jpg
Antena_Skener.jpg [ 260.08 KiB | Zobrazeno 14618 krát ]

_________________
Obrázek
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scannery tu!
PříspěvekNapsal: 15 čer 2009, 10:35 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2008, 12:01
Příspěvky: 613
Bydliště: už Ostrava
Spotting: Mošnovská Věžka, nu ni?
Stroj: A319-111 G-EZAF
Ty vole tak tuhle anténu Easy asi nemyslel :D S tím by těžko obíhal letiště ;)

PS: a jo sorry, pendreku sem si všiml až teď. Puč mi ho někdy, zkusil bych jestli je vážně lepší ;)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scannery tu!
PříspěvekNapsal: 15 čer 2009, 13:54 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 09:17
Příspěvky: 509
Bydliště: Ostrava
Spotting: babské sprchy
Stroj: komatsu
Easy je schopný běhat kolem letišťa aji s takyma vidlama ... a dřív nebo později by s tym někomu vypíchnul oko :lol: :lol: :lol:

_________________
:shock:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scannery tu!
PříspěvekNapsal: 15 čer 2009, 15:44 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 24 lis 2008, 16:55
Příspěvky: 127
engin píše:
Ty vole tak tuhle anténu Easy asi nemyslel :D S tím by těžko obíhal letiště ;)

PS: a jo sorry, pendreku sem si všiml až teď. Puč mi ho někdy, zkusil bych jestli je vážně lepší ;)


Tož pučím. A máš 2 možnosti
1. staf se do Kopru
2. teoreticky se půjdu zítra podívat na Mošnov a kouknout na nějaké ty přílety ( ušetřím ti 12 + 12km cesty )

DAVE

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scannery tu!
PříspěvekNapsal: 15 čer 2009, 17:33 
Offline
Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 19 lis 2008, 13:34
Příspěvky: 1778
Bydliště: Orlová
Spotting: Balkon u mně doma.:) Hlavně na ULLka.
Stroj: Lancair Legacy 2000
Tež uvažuju, že se zítra skočím podivat.

_________________

Letu ZDAR!

Obrázek

[b][color=#0040FF]Jsem typickým občanem České republiky.
Už od rána si na něco ustavičně stěžuji...

Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scannery tu!
PříspěvekNapsal: 24 srp 2010, 20:00 
Offline
Amatér
Amatér

Registrován: 24 srp 2010, 17:46
Příspěvky: 16
Bydliště: Brno
Spotting: LKTB
Stroj: A321
Tož jsem si taky koupil radioscanner, Uniden UBC30XLT, tak kdyby to náhodou někoho zajímalo, tak na svých stránkách mám jeho krátkou recenzi, včetně videa (vyhrál jsem si s tím).

http://sharpwings.blogspot.com/2010/08/radioscanner-uniden-bearcat-ubc30xlt.html

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Scannery tu!
PříspěvekNapsal: 24 srp 2010, 20:56 
Offline
V.I.P.
Uživatelský avatar

Registrován: 28 lis 2008, 12:01
Příspěvky: 613
Bydliště: už Ostrava
Spotting: Mošnovská Věžka, nu ni?
Stroj: A319-111 G-EZAF
Jojo, doplnil bych, že návod stojí k prdu, některé věci jsem tam vůbec nenašel - víš třeba jak se maže frekvence? :) Nebo jak se zadává frekvence přesně číslem?

Jinak ad anténa - na klasické éra funguje ok, ale už se mi stalo, že jsem s tím neslyšel na vzdálenost nějakých 400 m Cessnu, která pojížděla po zemi.

PS: To pípání u slabých baterek je fakt na zabití... :)

_________________
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 75 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

cron